Хіти тижня. Вражає: Як охороняють главу найзакритішої країни світу Кім Чен Ина (відео)

Охоронцям довелося спочатку йти біля броньованого автомобіля диктатора, а потім і бігти, щоби не відстати.

Броньований автомобіль Кім Чен Ина. Фото: Рinterest

На переговорах лідерів Північної та Південної Корей тележурналісти зафіксували незвичайний спосіб охорони керівника КНДР Кім Чен Ина, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

На YouTube-ролику можна побачити, як броньований Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard супроводжують 12 охоронців у чорних костюмах.

Впродовж усього маршруту, яким проїхав північнокорейський "броньовик", охоронцям довелося спочатку йти, а потім і бігти, щоби не відстати.

Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard вартістю від $1,6 млн. здатний витримати чергу пострілів зі штурмової гвинтівки. Лімузин може протистояти вибуху потужністю 15 кг у тротиловому еквіваленті.

При виготовленні броньованого лімузину застосовуються високоміцна сталь і арамід. Скло цього автомобіля зроблене з полікарбонату.

Машиною Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard користується також президент РФ Володимир Путін, а президент США Дональд Трамп – спецверсією Cadillac під назвою "Звір-2".


Опублікував: Інна Мартинчук

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...