Хіти тижня. "Все може бути": У Росії розповіли про двійників Путіна (відео)

Перші чутки, про те, що російський лідер має двійників, почали з'являтися в 2006 році.

Фото: ЗМІ

Головний редактор радіо "Ехо Москви" Олексій Венедиктов заявив, що у президента Росії Володимира Путіна цілком можуть бути двійники, однак малоймовірно те, що він буде їм довіряти виконання його ролі. Свою думку він озвучив в інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю, яке опубліковано на Youtube-каналі журналіста, повідомляють Патріоти України.

"Думаю, що так (є двійники - ред.), але не знаю точно. Коли він зустрічається і зустрічався з головними редакторами або журналістами, у мене ніяких сумнівів не було, що був Путін, тому що були якісь елементи розмови, інтонації" , - згадує він про свій досвід спілкування з президентом Російської Федерації.

Венедиктов також зазначив, що перші чутки, про те, що російський лідер має двійників, почали з'являтися в 2006 році. "Звичайно, все може бути, але я не впевнений. Але я думаю, що Путін не довірився б двійникам", - підсумував журналіст.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...