Хіти тижня. ''Все обвалиться'': Фінансист розповів, чого найбільше боїться Путін

Президент Росії Володимир Путін дуже боїться серйозної зовнішньої кризи, тому він займається розподілом грошей у резерви. Про це розповів економіст і соціолог Владислав Іноземцев, повідомляють Патріоти України.

На його думку, на даний момент тільки сильна зовнішня криза може серйозно вплинути на економіку Росії. "Все, що робить Путін і його команда — максимальне оббирання населення і перекладання грошей в резерви. Вони так роблять, оскільки думають, що люди зможуть впоратися з нинішніми труднощами самі. Це, напевно, правильний розрахунок, люди не будуть обурюватися і виходити на вулицю. Коли доходи падають по кілька відсотків на рік — це не той випадок, який провокує Майдан", — прояснив він.

Іноземцев додав, що зараз влада РФ підвищує податки і скорочує витрати на пенсії, щоб на випадок гігантського відтоку капіталу вони мали гроші "у кубушці". "Серйозна зовнішня криза — це саме те, чого вони бояться і до чого готуються. Наскільки вона підірве позиції Путіна? Все залежить від часу. Якщо нафта впаде сильно і надовго, то це призведе до проблем у Росії. Але щоб режим відчув їхню серйозність, ціни на нафту в діапазоні 30-40 доларів за барель мають протриматися кілька років, а відтік капіталу в цілому з ринків, що розвиваються, має бути дуже сильним. Тому за будь-якої масштабної кризи півтора-два роки у Путіна точно є", — резюмував він.

Джерело: Апостроф

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...