Хіти тижня. Все погано: Західні ЗМІ дізналися про справжній стан Путіна

Ще кілька тижнів тому існували сумніви в тому, що Путін буде в змозі запустити свою четверту президентську кампанію. Однак не запустити видавалося в Кремлі ще страшнішим

Фото: tribunal-today.ru

Раптова хвороба президента Росії Володимира Путіна набагато серйозніша, ніж про неї говорять у Кремлі. Про це пише кореспондент Independent Олівер Керрол, повідомляють Патріоти України.

За словами автора, під час останньої за часом появи на публіці - на фіналі конкурсу "Лідери Росії" "голос (Путіна, - ред.) звучав слабко і хрипко, він весь час кашляв".

"Журналісти Independent бачили схожу картину, коли супроводжували Путіна в передвиборному турне в Сибіру минулого тижня. Президенту було важко виголошувати публічні промови, він робив помилки і не виглядав зосередженим", - йдеться у статті.

Джерела, близькі до Кремля, сказали Independent, що існували сумніви в тому, що президент запустить свою четверту президентську кампанію.

"Неясно, як гіперперсоналізована політична система Путіна може пережити будь-яку передачу влади. Хоча образ лідера, який контролює все, - перебільшення, можна також з упевненістю стверджувати, що Путін - єдина людина, здатна збалансувати конкуруючі, а нерідко воюючі між собою клани в російському уряді ", - написав Керрол.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...