Хіти тижня. "Ввести миротворцев… в Киев!": Російський пропагандист відзначився цинічною заявою по Україні (відео)

Фото: YouTube

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що підтримує введення в Україну миротворчого контингенту, однак лише за умови, що це будуть росіяни та їх розмістять у Києві. Зухвале висловлювання він озвучив у ефірі своєї програми "Воскресный вечер" на телеканалі "Россия 1", повідомляють Патріоти України.

"Звичайно, я двома руками за миротворців. Я вважаю, миротворців треба запроваджувати терміново, тільки російських миротворців і, судячи з усього, тільки в Київ", - зазначив він. Слід зазначити, що такою цинічною пропозицією Соловйов вирішив відреагувати на погроми російських установ у Києві членами ОУН.

"Нам колись Волкер (спецпредставник США з питань України, - ред.) говорив: "Чого ви так нервуєте? Дивіться, немає ж ніяких проблем у росіян там, де немає впливу Росії". У Києві - 50 дітей, заходить банда під проводом, як я розумію, місцевого депутата, ну, не місцевого, а Верховної Ради, поліція зникає, зіпсувавши повітря від страху, а покидьки, залишивши купу всього, ще й кажуть: "Ми тепер прийдемо вас палити"! І поліція каже: "Нас тут немає", - обурився пропагандист.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...