Хіти тижня. "Ви - вбивці!": Екс-регіоналка Бондаренко влаштувала істерику на ТБ (відео)

Одіозна екс-нардеп від "Партії регіонів" Олена Бондаренко поскандалила з українським громадським діячем Вадимом Трюханом в ефірі пропагандистської передачі на росТБ, повідомляють Патріоти України.

Бондаренко висловилася про теперішню українську владу, назвавши її "вбивцями держави". "Що зробили з Україною за 27 років ті, які називають себе справжніми українськими патріотами? Вони роздробили, розграбували, розірвали країну, у більшої частини людей відібравши ці рівні права! І хочуть в цьому виді зберегти державу?! Шановні, це держава некомфортна і непридатна для життя більшої частини українців, які страждають від ваших печерних, дикунських методів роботи! Голосують ногами! Вже виїхала третина з країни, залишилося 30 мільйонів на місці з 42, а ви розповідаєте про демократію і про вірне рішення?! Ви — убивці цієї країни!", — кричала Бондаренко.

Пропустить через 15 Трюхан у відповідь нагадав Бондаренко все про діяльність "Партії регіонів" в Україні. "Це маячня! Ось навіщо таке казати? Ви скільки років були у владі, в Партії регіонів? Ви грабували країну! Скільки років ви сиділи там на "касі"?! Що ви брешете?!" — емоційно звернувся він до зрадниці. Та, у свою чергу, самовпевнено заявила, що Партія регіонів нібито дала Україні стільки, скільки вже не зможе дати жодна нова влада.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...