Хіти тижня. "Ви вкрали Крим!": Австрійський журналіст, який брав інтерв’ю у Путіна, поставив його на місце

Розважливий європейський інтелектуал заперечив президенту Росії, наголосивши, що немає нікого, хто визнав би "референдум" на півострові.

Австрійський журналіст Armin Wolf поставив В. Путіна на місце. Фото: orf.atПрезидент Росії Володимир Путін відкинув всі звинувачення в неконституційному захопленні українського півострова Крим, повідомляють Патріоти України. Такі заяви пролунали в інтерв'ю австрійському телеканалу ORF. Однак, журналіст, який проводив його, не погодився з позицією лідера РФ.

Так, Путін стверджує, що "в Україні стався збройний антиконституційний переворот і захоплення влади", нібито тому Росія свого часу просто збільшила число військовослужбовців в Криму.

"Крим отримав незалежність не в результаті вторгнення російських військ, а в результаті волевиявлення кримчан на відкритому референдумі", - сказав він.

При цьому журналіст заперечив президенту Росії, заявивши, що референдум був антиконституційним, тому що не відповідав українським законодавством і немає нікого, "хто визнав би це голосування".

Путін назвав ці докази непереконливими.

Опублікував: Інна Мартинчук

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...