Хіти тижня. Ви все одно не повірите! Вакарчук зробив нову заяву про участь у президентських виборах

Інформація про те, що Святослав Вакарчук збирається у президенти, з’являлася у ЗМІ не раз.

Фото: 24tv.ua

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук вкотре прокоментував чутки про можливу участь у президентських виборах, зауваживши, що його відповіді все одно не повірять. Про це лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук розповів в інтерв’ю Elle після повернення зі Стенфордського університету, повідомляють Патріоти України.

"Мене весь час запитують щодо моєї присутності в політичних рейтингах, президентських амбіцій, бажання або небажання балотуватися на виборах. А історія в тому, що, що б я вам не відповів, ви все одно не повірите", - зазначив він.

За словами Вакарчука, на лекціях у Стенфорді він розбирав особливості сьогоднішньої ситуації в Україні. "Чому ситуація така складна і чому не може бути якогось конкретного готового шляху, іноземного досвіду, який ми могли б взяти і просто перенести на себе. У нас багато особливостей, багато деталей, які обов’язково потрібно враховувати", - пояснив музикант.

Разом із тим, Вакарчук переконаний, що участь у політиці, у виборах - це тільки один із варіантів змінити суспільство. "Потрібно чесно подивитися на себе в дзеркало та визнати, що головна проблема не в конкретних політиках, а в самому суспільстві. У правилах поведінки, системі цінностей, на яких зараз паразитують політики. Так, повинні з’явитися лідери, особистий приклад яких стане сигналом початку змін. Але й суспільство має бути готовим змінюватися. І створювати запит на таких лідерів. І тільки одночасність цих процесів може дати результат", - додав він.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...