Хіти тижня. Вибори, вибори: Кандидат у президенти Зеленський пригадав Сергію Притулі, як той працював на нього, і розповів, як змінить Україну (відео)

Комік розповів про те, що саме Сергій Притула був організатором першого концерту студії "Квартал 95" в Тернополі.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Знаменитий артист Володимир Зеленський на питання про те які у нього стосунки з шоуменом Сергієм Притулою і як він ставиться до його жарті після заяви про участь в президентських виборах. Про це у вівторок, 19 лютого, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео в YouTube.

- Які у Вас стосунки з Притулою?

- Притулою? Знаємо один одного. Нормальний хлопець.

Також Зеленський розповів про те, що саме Сергій Притула був організатором першого концерту студії "Квартал 95" в Тернополі. У коментарях підписники бурхливо обговорили реєстрацію Володимира Зеленського як кандидата на вибори президента 31 березня 2019 року.

"Знаете за кого я бы реально проголосовал бы? За Скрябина... Там бы пол рады село... Жаль что его больше нет(", - написав Володимир Іванов під відео.

"Молодежь! Идите и голосуйте. Это ваше будущее. Не дайте пенсионерам выбирать ваше будущее.", - закликала Юлія Горобець у коментарях.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...