Хіти тижня. Вибухнула ще одна кремлівська "консерва" у Вашингтоні

Пол не приховує своїх симпатій до російського режиму, голосував проти закону про санкції у 2017 році і єдиний з усіх сенаторів, відкрито підтримав зустріч Трампа з Путіним в Гельсінкі і поведінку Трампа після неї.

Республіканський сенатор Ренд Пол відправився в Москву, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Ренд Пол заявив після зустрічі з російськими «парламентаріями»: «Я радий оголосити, що ми продовжимо ці контакти. Ми домовилися і запросили членів комітету із закордонних справ Росії приїхати в США, щоб зустрітися з нами у Вашингтоні». Делегація в складі семи республіканських законодавців вже відвідувала Москву на початку липня. Після зустрічей з головами комітетів у закордонних справах російського «парламенту» Пол збирається зустрітися у вівторок із заступником міністра закордонних справ Росії, після чого відправиться в Санкт-Петербург.
Пол уникнув відповіді на питання кореспондента CNN, чи обговорював він в Росії її втручання в американські вибори і поскаржився на те, що між США і Росією «немає діалогу», який на його думку потрібно встановити. Перебуваючі поруч з Полом в цей момент Косачев і Слуцький заперечували, що Росія втручалася у вибори в США в 2016 році і зажадали звільнення Марії Бутіної, недавно заарештованої ФБР і обвинуваченої в США в тому, що вона є російським агентом.
Опублікував: Олег Устименко

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...