Хіти тижня. "Вирізали ціле місто, 16 тисяч - дітей, жінок, старих та вояків": Мережу сколихнув пост про російських "миротворців"

"Коли я чую, що "Украіне нужен мір", пригадуються мені страшні часи Батуринської трагедії, 310-ті роковини якої цього року", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Юрій Олегович, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Був там такий собі полковник Ніс, який так бажав миру, що вказав Меншикову на підземний хід. Пам'ятаєте, який мир настав? - вирізали ціле місто, 16 тисяч - дітей, жінок, старих та вояків. По всій Україні пронісся страшний вихор страт. А тих, кому "пощастило" - висилали до Сибіру, на Соловки та до Архангельська. А потім, в оточеному драгунами Глухові провели страшну виставу на три дії - колесували очільників козацької держави, проголосили анафему Мазепі і - здогадались? - саме так! - провели ВИБОРИ!.

Гетьманську булаву, за режисурою царя, вручили полохливому 62річному Іванові Скоропадському, і той склав присягу на вірність Петрові. Так почалась ера нащадків Івана Носа, яка після Полтавськї битви на цілі століття наперед визначила долю козацької України як однієї з провінцій хижої імперії. Невже Носи відберуть наш сьогоднішній шанс? Невже не зрозуміло, що ми отримаємо від цих миротворців? І який "мир" запанує на нашій землі?

P.S. На додачу - кілька коментарів під цією картиною від тих, що "адиннарот" - "Картинка порадовала! Называется "Уже скоро.", "хорошая картина, правильная".

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...

"Росіяни з добу не могли зрозуміти, чому ми з'явились там, де нас не було": Нацгвардія просунулась у Серебрянському лісі

вівторок, 23 квітень 2024, 20:15

Національна гвардія України має певні успіху в районі Серебрянського лісу у Луганській області. Трьом бригадам вдалося повернути частину території. Про це повідомив командувач Нацгвардії Олександр Півненко в інтервʼю LIGA.net, передають Патріоти Україн...