Хіти тижня. Високопоставлений "іхтамнєт" на Донбасі застрелив своїх підлеглих, які стали свідками його злочину, - ГУР

У з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість небойових втрат серед особового складу в результаті конфліктів між російськими військовослужбовцями.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України з посиланням на дані ГУР, передають Патріоти України.
Як повідомили в українській розвідці, 29 листопада ц.р. російський офіцер застрелив з особистої зброї двох підлеглих, які стали свідками його злочинних дій проти цивільного особи.
Крім того, в одному з підрозділів 1 АК було виявлено тіло російського військовослужбовця з ознаками суїциду. Попередньо, за цим військовослужбовцем проводилося розслідування з подальшим звинуваченням в недостачі великої кількості матеріальних засобів. У той же час, під підозру в скоєнні вбивства російського військовослужбовця потрапили його безпосередні начальники, які таким чином усунули свідка для уникнення відповідальності за розкрадання і продаж військового майна з метою власного збагачення.

"Командування російсько-окупаційних військ вживає заходів по приховуванню зазначених подій і недопущення витоку інформації про вчинення злочинів російськими військовослужбовцями", - сказано в повідомленні.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...