Хіти тижня. З 15-річною: Путін порушив російське законодавство (фото)

На московському стадіоні "Лужники" відбувся мітинг на підтримку кандидата в президенти Росії Володимира Путіна.

У заході взяли участь багато відомих спортсменів, зокрема - 15-річна олімпійська чемпіонка Пхенчхана в фігурному катанні Аліна Загитова, що заборонено законами РФ, передають Патріоти України.

Згідно статті 48, пункта 6, Федерального закону "Про основні гарантії виборчих прав і права на участь у референдумі громадян Російської Федерації": "забороняється залучати до передвиборної агітації, агітації з питань референдуму осіб, які не досягли на день голосування віку 18 років, в тому числі використовувати зображення і висловлювання таких осіб в агітаційних матеріалах".

У тій же статті уточнюється, що до агітації відноситься "діяльність, що сприяє створенню позитивного чи негативного ставлення виборців до кандидата, виборчого об'єднання, висунувшого кандидата, список кандидатів".

Порушникам загрожує штраф на суму від 1 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саму Загитову можуть доставити в поліцію.

Опублікував: Олег Устименко

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...