Хіти тижня. З претензією на почуття гумору: Тимошенко зло пройшлася по Зеленському

Юлія Тимошенко закликала виборців зважити наслідки свого вибору на виборах президента України на користь шоумена Володимира Зеленського.

Юлія Тимошенко. Фото: LIGA.net.

Високий рейтинг раніше ніяк не пов'язаного з політикою кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського є "світовим трендом". Таку думку висловила кандидат у президенти, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко в інтерв'ю проекту KishkiNa шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, передають Патріоти України.

Лідер "Батьківщини" пояснила, що виборці реагують "на несправедливість, приниження, бідність і скорочення свобод" і в такий спосіб хочуть помститися системі й політичним елітам. "Це обурення людей мені абсолютно зрозуміле. Але робити такий борщ із чебурашки, це, можливо, креативно, і певним чином це якийсь експеримент, але це точно не смачно", – зазначила вона.

Тимошенко додала, що не може радити людям, який вибір зробити. "Вони мусять тільки подумати, що бюлетень, який вони опускають у скриньку, це бюлетень за завершення війни, за життя їхніх дітей, за існування України. Якщо вибір робити відповідально, то борщ із чебурашки може бути дуже небезпечним", – попередила вона.

Лідер "Батьківщини" уточнила, що Зеленський скористався своїм конституційним правом і тепер вибір за нацією. "Я не можу жодного поганого слова сказати про Володимира Зеленського, тому що я насолоджувалася його творчістю багато років, у тому числі воно мене певним чином підтримувало за ґратами, як могло. Але кожен громадянин України мусить зважити можливі наслідки свого вибору. І коли вони з'являться, дивитися у дзеркало", – підсумувала Тимошенко.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...