Хіти тижня. З вертолітним майданчиком і каплицею: У Росії знайшли величезний особняк Путіна (фото)

Місцеві жителі розповіли, що будівництво заморозили після того, як Ігор Сечин відвідав об'єкт. За їх словами, він виявився незадоволений якістю виконаних робіт та розірвав контракт з підрядником.

Фото: ЗМІ

У Росії під Красноярськом будується величезний розкішний особняк для секретного відпочинку VIP-гостей площею майже 3 тис. Кв. м з вертолітним майданчиком і каплицею. Про це пише російське видання МБХ, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що фінансує проект корпорація "Роснефть", а попередній кошторис робіт 9 мільярдів рублів. Територію вже охороняють чотири пости по 11 чоловік, а в подальшому вона буде обнесена огорожею з протитаранними пристроями.

Інформацію про будівництво даного об'єкта в компанії не поширюють, хоча раніше подібні соціальні проекти широко піарилися. На території комплексу повинні розміститися основний і три гостьових будинки, каплиця, прес-центр, причал зі спуском, будинок охорони, вертолітний майданчик для вертольотів типу Мі-8, розвантажувальна площадка, вузол і вежа зв'язку.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.