Хіти тижня. За гроші Москви? Савченко зірвала з себе вишиванку і оголосила похід на вибори (відео)

Нардеп планує стати кандидатом в Президенти України.

Савченко Н. Фото: ЗМІ

У мережі з'явився новий відео-ролик за участю позафракційного народного депутата Надії Савченко, повідомляють Патріоти України. Ролик нардеп виклала на своїй Facebook-сторінці, повідомляють Патріоти України.

На відео вона підходить до вікна, за яким темно і йде сніг, знімає з себе вишиванку, надягає військову форму і берци. При цьому Савченко розповідає про необхідність зміни політичної системи і про намір балотуватися на наступних президентських виборах.

"Разом! Тільки так перемагають! Ми змінимо політичну систему. Надія є", - написала нардеп.

Нагадаємо, що 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко. Перед голосуванням генеральний прокурор України Юрій Луценко виклав нардепам версію слідства.

У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко і Володимир Рубан домовляються із військовими про стратегію і тактику перевороту.

Того ж дня їй оголосили підозру та затримали.

23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід Савченко у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права на заставу. З того ж дня вона оголосила голодування.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко очікує, що слідство у справі Савченко триватиме два-три місяці.


Опублікував: Інна Мартинчук

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....