Хіти тижня. "За ними сейчас стоит весь мир": На росТБ влаштували істерику через Україну (відео)

Російський політик заявив, що в РФ потрібно застосувати силу для того, щоб змінити ситуацію і перехопити ініціативу в України.

Таку заяву в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 24" зробив лідер суспільно-політичного руху "Нова Росія" Микита Ісаєв, передають Патріоти України.

"Та застосуйте силу по відношенню до тих, хто знущається над країною. Не ставте себе в таке жалюгідне становище, сумне становище", - сказав він.

За його словами, Росія завжди готова воювати. "Я вважаю, що Україна зараз діє правильно, вона перехопила ініціативу. За ними зараз стоїть весь світ. Весь світ говорить, що це наш пріоритет", - обурився Ісаєв.


Опублікував: Олег Устименко

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...