Хіти тижня. Захарченко - все: У Кремля прийняли гучне рішення по "ДНР"

Судячи з усього, вже у вересні Кремль призначить замість ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка когось більш зручного для подальших переговорів з Україною. Про це розповів військовий оглядач Юрій Карін, повідомляють Патріоти України.

За його словами, на місце Захарченка стане менш одіозна особистість, без крові на руках. "За оперативними даними групи "Інформаційний спротив", на місце того ж Захарченка в найближчі тижні Кремлем буде призначено більш зручну кандидатуру, спеціально заточену під так зване досягнення домовленостей з новим проросійським президентом України. Тобто це буде фігура без поганого шлейфу, судимості й крові на руках", – зазначає Карін.

Водночас, навряд чи Захарченка будуть "іти" так само яскраво, як колишнього ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького. "За нашими даними, у вересні в Донецьк прибуде комісія з Росії, яка знайде зловживання владою, бардак й інше для усунення Захарченка з посади", – говорить експерт. "Хто буде замість Захарченка? Суть одна – буде нова маріонетка Кремля, прізвище якої зовсім не важливе...", – додає Карін.

Джерело: Апостроф

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...