Хіти тижня. Закон бумеранга: Головний пропаганд*н Кремля пожалівся на нелегку долю свого родича (відео)

Дмитру Кисельову бумерангом повернулися його пропагандистські казки про Донбас.

Племінник головного кремлівського пропагандиста міг би насолоджуватися життям в Європі, а замість цього сидить у німецькій в'язниці за тероризм і участь в бойових діях на стороні терористів «ДНР». Про долю свого племінника Сергія Кисельов розповів в інтерв'ю Юрію Дудю, передають Патріоти України.

Раніше пропагандист хвалився, що його молодий родич з Німеччини поїхав воювати за «русскій мір» на Донбасі. Німецька влада поставилися до цих одкровень дуже серйозно. Сергію не вдалося сховатися в монастирі в Болгарії - Німеччина зажадала видати свого громадянина і засудила його за найманство.

«Сейчас Сережа сидит в тюрьме в Германии», — розповів Кисельов. За його словами, племіннику не вдалося сховатися серед ченців на Афоні. «Он ушел в монастырь, постригся в монахи на Афоне, поехал куда-то в Болгарию по монашеским делам. Болгары его арестовали и отправили в Германию. Сейчас он сидит в тюрьме по плохой очень статье — терроризм, оружие. За то, что воевал», — уточнив пропагандист.

Ті, хто подивилися інтерв'ю Кисельова, не могли не відзначити, що в цей раз закон бумеранга спрацював чітко і швидко.


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...