Хіти тижня. "Замочать у сортирі": Український генерал напророкував Путіну трагічний кінець (відео)

Російський президент повторить долю багатьох авторитарних правителів.

Фото: gazeta.ruГлава Росії Володимир Путін встиг нажити стільки ворогів, що його страшний кінець є тільки питанням часу. Про в ефірі ObozTV заявив колишній народний депутат України, генерал-лейтенант Григорій Омельченко, повідомляють Патріоти України.

"В один прекрасний момент Путіна свої ж" замочать в сортирі ". Згадайте історію Російської імперії і згадайте великого російського поета Пушкіна: російський бунт, безглуздий і нещадний. Ця остання крапля для Путіна і його режиму може статися сьогодні вночі, завтра вранці, в будь-який момент. Але його кінець такої, як і у тих, кого він ліквідував ", - підкреслив екс-нардеп.

За словами Омельченка, російський президент повторить долю багатьох авторитарних правителів. "ФБР, ЦРУ, команда Омельченко, спецназ поляків, Мі-6. Для мене це не має значення. Кінець Путіна буде трагічним. Ви знаєте, скільки в Чечні кровників у Путіна?" - додав він.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...