Хіти тижня. "Запад берет власть в РФ за самое дорогое, почти за "фаберже": Російська опозиціонерка про те, що буде після смерті Путіна (відео)

У випадку смерті президента РФ Володимира Путіна, в стосунках Росії і Заходу миттєво настане відлига. Хоча вона і не буде повномасштабною і всеосяжною.

Таку думку в ефірі ObozTV висловила російська опозиціонерка Ольга Курносова, передають Патріоти України.

Вона підкреслила, що всі дійові особи в сьогоднішній російській системі влади зав'язані на гроші. "Поэтому, когда наступают на их кошелек... на самом деле, Запад действует верно. Они берут их за самое дорогое, почти за "фаберже", – зіронізувала Курносова.

За її словами, ніякого іншого способу дій після Путіна, крім відлиги у відносинах, просто не існує. Коли Україну намагаються налякати тим, що після Путіна прийде ще страшніший диктатор – це не більше, ніж лякалки.

"Если мы будем рассматривать возможные сценарии, то ближе всего те, которые произошли после смерти Сталина. Хотя, конечно, Путин – это не Сталин. Это его карикатурная копия, он Сталином не является ни с какой стороны. Но те обстоятельства и та система, которую он создал, неудачно копируют сталинскую систему", – підсумувала Курносова.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: