Хіти тижня. "Зажадають немовлят на сніданок": Путін відзначився "феєричною" заявою про українців

Президент Росії Володимир Путін вважає, що Захід усе пробачає українській владі - навіть "провокації". Він висловився в дусі російської пропаганди під час пленарної сесії "Створювати партнерство. Усувати розбіжності" в рамках 10-го щорічного інвестиційного форуму "ВТБ Капітал", повідомляють Патріоти України.

З приводу захоплення українських військових суден і моряків Путін заявив, що два співробітники Служби безпеки України "фактично керували цією спецоперацією (з порушення "кордону РФ"), явно заготовленою заздалегідь ... для того, щоб ввести воєнний стан у країні"

"Це гра на загострення. Це нечистоплотна гра всередині країни", – сказав президент РФ. "Мені іноді дивно дивитися... Сьогоднішня українська влада з успіхом продає антиросійські настрої – у них іншого нічого вже не залишилося, нема чого продавати", – сказав Путін.

"Таке враження: чого вони не зроблять – їм усе сходить з рук. Якщо вони зажадають сьогодні немовлят на сніданок – їм, напевно, подадуть і немовлят. А що ж, скажуть, вони хочуть їсти – з цим нічого не поробиш", – заявив він. За словами російського лідера, "це дуже короткозора політика".

"Вона ні до чого доброго не призведе. Бо вона розслабляє сьогоднішнє українське керівництво. Розслабляє їх таким чином, що не спонукає і до нормальної політичної роботі всередині країни, і до проведення нормальної економічної політики", – заявив Путін

"Адже там і з економікою проблеми, і в соціальній сфері – біда, і з фінансами – з простягнутою рукою весь час стоять, клянчать гроші у Міжнародного валютного фонду. Але колись же треба буде віддавати, майбутнім поколінням. І з точки зору організації взаємодії з сусідами – теж нічого доброго не відбувається", – сказав він.

При цьому Путін упевнений: "Як би там не було, хто б сьогодні при владі в Києві не був – російський і український народи назавжди залишаться братніми, дуже близькими народами". "Ця піна політична зійде, спаде. Український народ коли-небудь дасть оцінку сьогоднішньому керівництву так само, як грузинський народ дав оцінку діяльності (Міхеіла) Саакашвілі", – заявив президент РФ.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...