Хіти тижня. Збільшити "молоду республіку" в рази: Захарченко запропонував Україні "перемир'я" в обмін на нові території для "ДНР"

Терористи прогнозують припинення військових дій на Донбасі, коли будуть «відновлені» кордони так званої «ДНР» в межах Донецької області.

Про це заявив ватажок російських терористів «ДНР» Олександр Захарченко, повідомили сайти сепаратистів Донбасу, передають Патріоти України.

За словами ватажка бойовиків, було в Мінську домовлено про нове перемир'я, але не було закрите старе. «Разів 15 перемир'я були, і всі вони тривають досі. Забувають, що старі треба припинити. Єдина можливість припинити війну - це домогтися всіх кордонів «нр» в межах кордонів Донецької області», - розповів колишній продавець курятини на ринку Донецька.

Також Захарченко хоче зміни влади в Києві, так як, на його думку, саме через це зриваються перемир'я, а не через обстріли позицій ЗСУ російськими терористами.

Нагадаємо, Захарченко раніше видав «указ», в якому випадково підтвердив, що терористи використовують російський контрбатарейний радіолокаційний комплекс «Зоопарк-1».

Опублікував: Олег Устименко

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: