Хіти тижня. "Зеленський, сам того не розуміючи, кинув особистий виклик не Петру Порошенку, а Володимиру Путіну", - Портников

Відомий шоумен і актор Володимир Зеленський кинув особистий виклик президенту Росії Володимиру Путіну. Таку думку висловив український журналіст Віталій Портников у своєму блозі на "Грані.ру", порівнявши висунення його кандидатури в президенти з подібною дією політичного діяча СРСР Олександра Оболенського, повідомляють Патріоти України.

Він нагадав, що майже 30 років тому на першому з'їзді народних депутатів той намагався висунути свою кандидатуру на пост голови Верховної Ради Радянського Союзу в якості альтернативи Михайлу Горбачову.

"В учасників з'їзду, як і у більшості радянських громадян, ця спроба викликала священний жах, депутат Оболенський ні навіть включений в списки для голосування. Не дивлячись на те що за кілька місяців до з'їзду пройшли перші в історії Радянського Союзу альтернативні вибори депутатів, сама готовність кинути виклик генеральному секретарю ЦК КПРС здавалася радянським людям справжнім блюзнірством", – нагадав журналіст.

За його словами, Зеленський не готовий до управління Україною ще більше, ніж Оболенський – Радянським Союзом. А його заява зроблена не в розрахунку на успіх, а в якості "елемента телевізійної реклами популярного шоу або в розрахунку на парламентський успіх нової партії, яку пов'язують з амбіціями олігарха Ігоря Коломойського".

"Якби Володимира Зеленського не було, його треба було б придумати, для того щоб показати, на яку немислиму відстань розійшлися Росія і Україна за ці 30 років. Зеленський, сам того не розуміючи, кинув особистий виклик не Петру Порошенку, який готовий боротися за свою посаду на чесних демократичних виборах, а Володимиру Путіну, Олександру Лукашенку, Нурсултану Назарбаєву та іншим вічним правителям совкового електорату. Саме ці люди тепер будуть особистими ворогами коміка, саме вони будуть його по-справжньому ненавидіти", – підсумував Портников.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...