Хіти тижня. "Жахливе видовище": Зеленський розповів, як росіяни випрошували собі по шматочку Криму (відео)

Український комік і шоумен Володимир Зеленський розповів про свій досвід роботи ведучим на великому концерті в окупованому Росією Криму ще до 2014 року.

Володимир Зеленський

Його співведучими були Валдіс Пельш і Ксенія Собчак. Про це розповів Зеленський в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Шоумен зазначив, що і російські, й українські артисти без винятку просили собі по шматочку кримської землі. "Жахливе видовище, міщанство, чесно кажучи. Взагалі не важливо, що там говорять і виступають. Наприкінці Пельш у гумор усе перевів, але не забув нагадати про свій шматочок", — повідомив гуморист.

За словами Зеленського, Пельш сказав: "Добре в Крим приїжджати не просто кудись, а до себе". "А я сказав "дякую, нічого не треба, все є, працюю за гроші". Я завжди вважав, що артист, якщо він виступає, не має значення перед ким, він повинен виступати за свій гонорар, який він отримує заслужено", — додав артист.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...