Хіти тижня. "Жарти Зеленського про Україну - просто огидні", - продюсер Кондратюк (відео)

Ігор Кондратюк нагадав про інших українських зірок шоу-бізу, які спробували займатися політикою, але незабаром зрозуміли, що це не для них, і повернулися до звичних занять.

Ігор Кондратюк. Фото: Главред.

Відомий український продюсер і телеведучий вважає, що порівнювати Зеленського з Рейганом недоречно, і провів паралелі з йогуртом і Мікі Маусом, передають Патріоти України.

В ефірі кримськотатарського телеканалу в гостях у Айдера Муждабаева відомий український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк піддав критиці бажання колеги по цеху Володимира Зеленського балотуватися на вищий пост в країні. Ігор Кондратюк вважає неприпустимим, за його ж висловом, конвертацію медійної популярності в політичні дивіденди і впевнений, що Володимир, ще нічого не зробив для країни, щоб її очолити.

“Володя, дай мені будь ласка хоч три якихось штриха, що ти це можеш, що є у тебе потенція на те, що називається політикою. Звідки я знаю, що ти до цього середовища придатний?” – задається питанням Кондратюк і нагадує про інших українських зірок шоу-бізу, які спробували займатися політикою, але незабаром зрозуміли, що це не для них, і повернулися до звичних занять.

Він пригадав, як ще в 2006 році Зеленський на одному з концертів порівняв голосування за себе з “виборами Данон”, порівнюючи артиста з розпіареним нескінченною ТБ-рекламою продуктом. А хтось із популярних блогерів запропонував замість Зеленського голосувати за Міккі Мауса, адже результат буде аналогічний.

Крім того, продюсеру не подобаєюься жарти Володимира про окупацію Криму, він вважає, що висміювати таке моветон. Варто зазначити, що Ігор Кондратюк вже не в перший раз різко висловлюється на адресу Зеленського. Так недавно він заявив, що рівень гумору актора про Україну свідчить про його невисоку громадянську позицію.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...