Хіти тижня. ​Жити по-новому. "Гібриди" виють через дії ОСС: "Последнее время укры просто взбесились. Гибнет цвет Новороссии"

Після запровадження ООС на Донбасі окупанти зразу відчули зміну в тактиці бойових дій українців. Ворог отримує набагато більш швидку відповідь на збройні провокації. Пожвавішали дії армійського спецназу та ДРГ.

Про нові реалії, що запанували на лінії фронту з 30 квітня оповідає бойовий офіцер ЗСУ Анатолий Штефан. Патріоти України пропонують ознайомитись з його спостереженнями:

"Бійці Об’єднаних сил надали жорстку відповідь бойовикам на двох напрямках. В одній з проросійських груп мережі ВК, які публікують втрати своїх "героїв", а звичайними словами група скорботи за терористами з’явилися коментарі бійців російсько-терористичних військ. В більшості випадків в них вони хизуються своїми псевдо перемогами, але цього разу щось пішло не по плану.

Так, один з бойовиків жаліється що під Горлівкою бійці Об’єднаних сил сказилися та дали жорстку та адекватну відповідь на їхні провокації. Тим самим 3 рази медичні авто бойовиків евакуювали з позицій поранених та загиблих бойовиків. Старші яких згадує бойовик, скоріше за все кадрові російські військові, які за його словами їх кинули та зливають.

На Маріупольському напрямку підрозділи Об’єднаних сил теж активізувалися зі слів іншого представника російсько-терористичних угруповувань та не дають їм підняти голови в окопах.

Тим самим спостерігається позитивна тенденція щодо збільшення втрат серед противника та адекватної, жорсткої відповіді підрозділів Об’єднаних сил.

Все буде Україна і перемога за нами!"

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...