Хіти тижня. Зіпсувати свято Володимиру Володимировичу: "США готують Путіну неприємний сюрприз", - військовий експерт (відео)

Напередодні та у день інавгурації президента Росії Володимира Путіна США готують Кремлю "сюрприз" на Близькому Сході, посилюючи свою військове угрупування в Сирії.

Олег Жданов

Про це заявив в ефірі ObozTV військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За оцінками військового експерта, у Кремля "великі проблеми в Сирії". "Я так розумію, до інавгурації Путіна там готується хороший "сюрприз". Туди підходить авіаносець "Дональд Кук" з кораблями супроводу. Підхід авіаційної ударної групи ВМС США на чолі з авіаносцем "Дональд Кук" - це посилення угруповання. Як кажуть, якщо в виставі на сцені висить рушниця, вона повинна вистрілити. Цю рушницю вже повісили", - підкреслив Жданов.

"Цілком можливо, що можуть бути завдані нові ракетні та авіаційні удари. Авіаносець - це 90 літальних апаратів", - додав експерт.

Опублікував: Олег Устименко

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...