Хіти тижня. Злила секретну інформацію? Нардеп заявила, що на сторону України перейшов цінний інформатор - один з ватажків "ДНР"

СБУ вже виступила зі спростуванням. Однак з огляду на те ,яким чином зрадник начебто подався за милістю до "хунти", все може бути. Принаймні за дві доби спростування з "ДНР" не надходило.

На вільну окупантів територію України втік один з екс- ватажків терористичного бандформування «ДНР» - колишній «глава ЦВК ДНР» Роман Лягін. 11 травня 2014 року саме цей тип проводив так званий референдум про відокремлення від України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила нардеп Наталія Веселова. За її словами, Лягін дозволяв собі критику колег-колабораціоністів, за що був кинутий «на підвал» , зазначають Патріоти України.

Після того, як його відпустили з ув’язнення, чоловік втік до Росії, але, за даними Веселова, зрадника там теж чекала в'язниця.

«У нього залишився один шлях: Україна, де він пройшов за програмою СБУ« тебе чекають вдома », і став цінним свідком», - додала нардеп.

Про те, чи співпрацює Лягін з українськими спецслужбами, офіційно поки не повідомлялося.

Незабаром СБУ спростувала інформацію про те, що Лягін здався за програмою «Тебе чекають вдома».

«Ми спростовуємо цю інформацію», - сказали в прес-центрі СБУ.

При цьому в спецслужбі нагадали, що справа по заочному звинуваченням Лягіна в державній зраді розглядається в суді.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...