Хіти тижня. "Знаємо весь ланцюжок": Терорист Пушилін видав "сенсацію" про ліквідацію Захарченка (відео)

Ватажок терористичної "ДНР" Денис Пушилін заявив, що окупантам нібито вдалося дізнатися імена і посади всіх причетних до організації і виконання ліквідації його попередника Олександра Захарченка, повідомляють Патріоти України.

Більше того, він заявив, що окупанти нібито вже затримали частину підозрюваних. "Сенсаційними" одкровеннями він поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1".

"Є затримані особи, є розуміння прізвищ, посад тих, хто давав накази, тих, хто розробляв все, що пов'язане було з цим жахливим терористичним актом. Але слідство триває. Не всі ще затримані, і треба ще попрацювати. Але це наше одне із основних завдань, бо за лідера "ДНР" Олександра Захарченка треба помститися", — погрозливо заявив Пушилін.

Після цього топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов поставив йому пряме запитання про те, чи веде розслідування терористів про вбивство свого ватажка до українського сліду, і почув очікувану відповідь.

"Саме в Україну і саме до високопосадовців. Весь ланцюжок виконавців теж знаємо. Ті, хто зараз затримані, брали участь у завезенні вибухових пристроїв, деяких складових частин. Працювали групами. Члени однієї з груп затримані", — сказав наступник Захарченка.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...