Хіти тижня. Знак "згори"? - З Трампом трапився дивний конфуз під час прес-конференції (відео)

Під час прес-конференції в Білому домі, на якій президент США Дональд Трамп розповідав журналістам про результати зустрічі з Путіним, несподівано згасло світло.

Це сталося після того, як президент США заявив, що згоден з висновками американських спецслужб про втручання Росії у вибори президента США 2016 року, передають Патріоти України.

Трамп сказав, що він "повністю вірить і підтримує американські розвідувальні органи", і на цих словах в приміщенні раптово згасло світло. "Упс, вони вимкнули світло. Це, мабуть, розвідувальні служби", - сказав Трамп.

"Хлопці, все в порядку? Це було дивно, але все в порядку", - додав він після того, як світло знову включився, а потім продовжив свою прес-конференцію за результатами переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

Опублікував: Олег Устименко

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...