Хіти тижня. Знакова блондинка фракції БПП у Верховній Раді подалась у команду Гриценка

№ 18 партійного списка «Блоку Петра Порошенка» у парламентських виборах 2014 року Світлана Заліщук стала заступником керівника штабу Гриценка з міжнародних питань

Народна депутатка України Світлана Заліщук призначена заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з міжнародних питань. Про це сам кандидат у президенти повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, зазначають Патріоти України.

"Наша команда посилюється. Світлана Заліщук - заступник керівника Центрального виборчого штабу з міжнародних питань. Активна життєва позиція, досвід роботи в журналістиці й громадському секторі, активна співпраця із зарубіжними партнерами в міжпарламентському форматі", - пише Гриценко.

Він додав, що разом із Заліщук вже проведені важливі зустрічі й консультації у Давосі. Наразі готуються зустрічі під час Міжнародної конференції з безпеки у Мюнхені.

Заліщук була однією із засновниць журналістського руху "Стоп цензурі!", а також координаторкою руху "Чесно". У 2014 році стала співзасновницею ініціативи "Реанімаційний пакет реформ". З лютого 2015 року є членом міжфракційної парламентської групи "Єврооптимісти".

Нагадаємо, раніше генерал Служби безпеки України Віктор Трепак був призначений заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з питання безпеки та взаємодії з правоохоронними органами.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...