Хіти тижня. ''Зруйнувати країну зсередини'': Російський політик проговорився про запасний план війни проти України (відео)

Костянтин Затулін фактично визнав: Росія дійсно має в Україні п'яту колону, що займається дестабілізацією обстановки в країні.

Костянтин Затулін. Фото: zatulin.ru.

Депутат нелегітимної Держдуми Росії Костянтин Затулін заявив, що не менш ефективним, ніж війна, в Україні був би вплив на "російських співвітчизників" і робота з проросійськими політичними силами. Це свідчить про те, що країна-агресор не полишає надії зруйнувати Україну зсередини, зазначив у своєму відеоблозі на Youtube журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Я не бачив ніякої перспективи у введенні військ російських в Україну. Я бачив іншу перспективу — необхідність щільніше працювати з політичними силами України, з нашими співвітчизниками в Україні. Спробувати вийти на маси населення України через голову тієї самої української політичної еліти, яка абсолютно зрадницька по відношенню до українсько-російських відносин. Ось цього ми не змогли забезпечити", сказав Затулін на прес-конференції одного із пропагандистських російських ЗМІ.

Цимбалюк проаналізував його промову і зробив висновок, що скандальний політик озвучив один із планів Кремля щодо ведення гібридної війни в Україні. Крім того, журналіст наголосив, що Затулін фактично визнав: Росія дійсно має в Україні п'яту колону, що займається дестабілізацією обстановки в країні.

"Костянтин Затулін протиставляє введенню російських військ роботу з "співвітчизниками". Тим самим підкреслюючи, що "російські співвітчизники", тобто по-простому у нас їх називають поганим словом "вата", — для того, щоб вони зруйнували нашу країну зсередини. Це взагалі парадокс, тому що Росія позиціонує "російських співвітчизників" винятково як п'яту колону, яка повинна зруйнувати країни, в яких вони живуть. Ну, звісно, на славу великої Росії", пояснив Цимбалюк.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...