Хіти тижня. ЗСУ громлять "ДНР" на Донбасі: Під Новоазовськом та на Світлодарській дузі окупанти понесли великі втрати

В ході важкого бою поблизу приморського райцентра були вбиті відразу 9 російських найманців.

У окупованому Новоазовську. Фото: соцмережі.

Ситуація на передовій Донбасу різко загострилася: внаслідок боїв між російськими найманцями і підрозділами ЗСУ бойовики «ДНР» несуть важкі втрати, дані про які підтверджують окупанти в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Стало відомо, що в ході важкого бою під Новоазовськом були вбиті відразу 9 російських найманців. У той же час на іншій ділянці фронту на Світлодарській дузі були вбиті ще 4 російських найманця, ще один потрапив у полон.

Однак ситуація для найманців набагато гірше: з’ясувалося, що протягом січня були вбиті відразу 22 російських найманця з числа тих, чия загибель точно підтверджена. Дані про важкі втрати бойовиків «ДНР» підтверджують очевидці в соціальних мережах.

"На Світлодарці вбиті четверо бійців, один потрапив в полон. Ворог підійшов вночі до позиції і закидав гранатами, той що вижив забрали …", - пишуть у соцмережах в пабліках бойовиків. При цьому прихильники бойовиків заявляють, що російські найманці не вказують загиблих терористів в офіційних зведеннях.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...