Хіти тижня. ''Зупинимося у Києві!'': Депутат Держдуми РФ в істериці через слова українця на російському ТБ (відео)

Депутат нелегітимної Державної думи Росії пригрозив окупацією не тільки Донбасу, але й міста Києва.

Леонід Калашников /Скріншот відео

Так бурхливо він відреагував на слова українського громадського діяча Вадима Трюхана про те, що Росію очікує доля Венесуели. Суперечка на цьому ґрунті трапилася між ними в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", повідомляють Патріоти України з посиланням на відеоролик ОбозТВ.

Трюхан здивувався гучним заявам у студії про те, що Росія збирається захищати свої інтереси у Венесуелі, де відбулася революція. Він відверто висловився про сумніви у здатності країни-агресора потягнути ще одну війну і попередив, чим це загрожує.

"Я от слухаю шановних опонентів і дивуюся: ви що, серйозно вважаєте Росію великою країною? Ви справді вважаєте, що Росія може поїхати до Венесуели і щось там зробити? Ви що, жартуєте? Що я бачу? На мій превеликий жаль, бо я російському народу цього не бажаю, ось це чекає на Росію. Ваше керівництво штовхає вашу країну до ось таких заворушень. Я би на вашому місці подивився на події у Венесуелі і спробував щось змінити у своїй країні, а не намагатися тут закликати до входження на Донбас, до Києва. Ви п'ять років намагаєтесь знищити Україну і нічого у вас не виходить", — висловив свою точку зору український експерт.

Вадим Трюхан / Скріншот відеоЙого промова розлютила Калашникова, і він одразу ж перейшов у наступ. Російський депутат почав запевняти публіку в тому, що незабаром Кремлю набридне поведінка України, і він перейде до активних дій щодо окупації всієї території держави, включаючи столицю. Більше того, неадекватний політик озвучив територіальні претензії до ще однієї країни, де Росія влаштувала війну, — до Грузії.

"А знаєш, чому не виходить? Тому що чим більше ви будете вживати заходів таких, як у Венесуелі, тим швидше наше політичне керівництво дозріє і не буде зупинятися під Іловайськом, а у Києві, не зупинятиметься поруч із Тбілісі, а у Тбілісі. І буде садити у Тбілісі свого, буде садити у Києві свого, який інтереси росіян, що живуть там, буде відслідковувати!" — висловився Калашников.


Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...