Хоче референдум: Зеленський поставив під сумнів євроінтеграцію України (відео)

Кандидат у президенти Володимир Зеленський вважає, що питання про рух України в Євросоюз потрібно вирішувати на референдумі. Про це він сказав в інтерв'ю закордонним журналістам, повідомляють Патріоти України.

"Один з головних принципів нашої програми і внутрішніх принципів - це народовладдя, тому що повинен бути референдум, українці повинні вирішувати, куди вони вступають, в той чи інший союз", - заявив Зеленський.

Водночас він визнає, що український народ вже зробив свій вибір, і це - євроінтеграція. "Особисто моя думка - я б хотів, щоб Україна була країною в Євросоюзі і в НАТО, але я впевнений, що це серйозні питання... і ці питання до українців", - підсумував він.

Також він вважає, що закріплений нещодавно в Конституції шлях України в ЄС - не більше ніж передвиборча технологія.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...