Хочуть цілу "УНР": На КремльТБ вибовкали, яку частину України хочуть захопити (відео)

Росія хоче для себе створити "Українську народну республіку" з Донбасу та інших областей-симпатиків "руского міра".

Семен Багдасаров. Скріншот.

Росія має визнати непідконтрольну Києву частину Донбасу правонаступницею України і заднім числом включити у склад окупованої території всі області південного сходу країни, де нібито симпатизують Росії. Таку заяву зробив російський пропагандист, директор Центру вивчення Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров у ефірі російського телебачення, повідомляють Патріоти України.

"Визнати, що Донбас... По-перше, це має бути не дві "республіки", а одна -" Українська народна республіка ", яка є представницею українського народу. І в повному масштабі розвивати Росії відносини з нею, як з правонаступницею України. Робити все, щоб південний схід України, орієнтований на Росію, заднім числом увійшов в цю "Українську народну республіку" ", - заявив Багдасаров.

Він додав, що безглуздо підтримувати відносини з Києвом, де "виросло ціле покоління, де вважають себе особливою нацією, а росіян - ворогами".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...