Хочуть зустрічі: Настею Рибкою зацікавилися у ФБР

Фото: ФБ

Фігуранткою секс-скандалу в РФ, білоруською моделлю Анастасією Вашукевич (Настею Рибкою) зацікавилися у Федеральному бюро розслідувань (ФБР), повідомляють Патріоти України.

Про те, що агенти ФБР намагалися отримати дозвіл на зустріч з Рибкою, яка зараз перебуває у в'язниці Бангкока, передає CNN із посиланням на високопоставленого таїландського чиновника.

Крім Рибки, агенти хотіли зустрітися з її секс-тренером Олександром Кириловим (Алексом Леслі). Відповідний запит ФБР про організацію зустрічі з Анастасією Вашукевіч був відхилений владою Таїланду.

Поділитися
зображенням

Настя Рибка

Instagram @ nastya_rybka.ru

Також уточнюється, що заявка на зустріч із затриманою надійшла в імміграційну службу королівства після того, як вона заявила про наявність інформації про зв'язки російських політиків і бізнесменів "з Манафортом, Трампом і зі всім цим галасом з виборами в США".

Нагадаємо, раніше поліція Паттайї заарештувала 10 осіб, включаючи громадянку Білорусі Анастасію Вашукевич (Настю Рибку) і блогера Олександра Кирилова (Алекса Леслі) за проведення "секс-тренінгів". Затримані звинувачуються у нелегальній трудовій діяльності на території Таїланду. Згідно із законом їм загрожує тюремне ув'язнення терміном до двох років і/або штраф до 3 тисяч доларів, депортація з Таїланду в країну громадянства і внесення у чорний список із забороною в'їзду в країну.

Настя Рибка разом зі своїм секс-тренером Алексом Леслі після затримання попросили політичного притулку в США. Американське посольство в Мінську надало коментар, де уточнюється, що відомство не займається розглядом звернень про надання політичного притулку, оскільки заявник повинен знаходитися на території США. За межами США можна звернутися тільки за статусом біженця.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...