"Хохлы" хоть гнева народа боялись, а вы ничего не боитесь", - жителі окупованого Криму жорстко виступили проти місцевої влади (відео)

​На окупованому півострові в черговий раз заборонили мітинг проти незаконних забудов.

Жителі окупованої Алушти протестують проти незаконної забудови. Скріншот.

В окупованому селищі Партеніт місцева "влада" спочатку дозволила, а потім заборонила мітинг місцевих жителів проти незаконних забудов, що заважають проходу на пляж. Відповідне відео опублікував один з місцевих ресурсів , повідомляють Патріоти України.

Таке рішення викликало гнів у місцевих жителів, які відзначали, що за беззаконням стоять екс-члени "Партії регіонів". Деякі з присутніх також відзначили, що не підуть на вибори, або не будуть голосувати за "Єдину Росію".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...