"Холодний душ": Дипломат розповів, як Україні завдати потужного удару по РФ

Український дипломат навів переконливі аргументи, чому РФ не може переглянути Конвенцію Монтре.

Російська Федерація вже багато разів заявляла про те, що підніме питання щодо перегляду Конвенції Монтре, однак, як стверджує український дипломат Володимир Огризко, Кремлю це не під силу, як і інші загрозливі заяви на адресу України. «Конвенція Монтре - це відома Конвенція, регулююча проходження кораблів через протоки Босфор і Дарданелли з Чорного в Середземне море. Росія не може переглянути Конвенцію Монтре, тому що це міжнародний документ. Якщо вона і почне переглядати, то їй просто закриють вихід з Чорного моря і все закінчиться. Це просто фантазії », - пояснив український дипломат, повідомляють Патріоти України.

Як стверджує дипломат, Росії не варто вірити ще й тому, що вона весь час намагається змінити факти і перекрутити реальність. Яскравий тому приклад - це заява президента РФ Володимира Путіна про референдум в Криму. «А чому Путін каже спочатку, що ми організували в Криму референдум, а через день виходить відредагований текст, де слово« ми »прибрали? Тому що це Росія », - каже дипломат.

За словами Володимира Огризка, Україна повинна серйозно задуматися про введення санкцій проти РФ. Дипломат підкреслює, що цей удар буде подібний до «холодного душу». І поки російські чиновники і політики не почали сідати на голову українцям, потрібно приймати заходи. «Звичайно, це абсолютно правильно, і я думаю, якщо такі санкції на абсолютно неадекватні дії російських прикордонників будуть введені, це стане холодним душем на голову Москви. Поки ми говоримо, що, мовляв тут нічого страшного немає, до тих пір нам будуть сідати на голову, я чесно такої позиції не розумію », - говорить він.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...