Хороших ходів уже нема: Піонтковський розкрив подвійну пастку для Путіна

Якщо Росія виступить якось проти Ізраїлю - це стане військовою катастрофою для Кремля в Сирії.

Фото: news.online.ua

Президент Росії Володимир Путін потрапив в Сирії в подвійну пастку - крім релігійної війни між сунітами і шиїтами в ісламському світі він виявився втягнутий в конфлікт Ірану та Ізраїлю. Як заявив в інтерв'ю "Апострофу" російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, в даній ситуації для глави РФ буде дуже важко прийняти якесь рішення, і, може бути, вже й не він буде його приймати, повідомляють Патріоти України.

"Розумієте, Путін - не антисеміт. У дитинстві у нього був тренер Анатолій Соломонович Рахлін, який його з "дворового чмо" перетворив на нормального пацана, і для нього це залишилося на все життя. А основна кремлівська верхівка (військова, дипломатична) дуже антисемітські налаштована. Зараз... йде величезний тиск антиізраїльського лобі. Тому невипадково Нетаньяху (прем'єр-міністр Ізраїлю - ред.) поїхав в Москву і цілий день займався Путіним", - пояснив він.

За словами Піонтковського, якщо Росія виступить якось проти Ізраїлю - це стане військовою катастрофою для Кремля в цьому регіоні. "Адже ізраїльтяни й американці роблять все можливе і неможливе, щоб не зачепити жодного російського солдата. І тільки коли "вагнеровці" абсолютно знахабніли і полізли на якийсь нафтовий завод, щоб його забрати і вбити при цьому американців, які його охороняли, тільки тоді американці почали себе захищати. А так спеціально все робиться, щоб залишити поза увагою росіян. Якщо ті самі полізуть - то зроблять велику дурницю. так що хороших ходів у Путіна немає", - підкреслив експерт.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...