"Хотіли роздягнути до трусів": Парасюк влаштував бійку в Раді через зброю (відео)

Біля входу в зал Парасюка таки перевірили - він став емоційно викидати речі з сумки. Також він зняв із джинсів ремінь і одягнув його на шию одному з представників держохорони.

Фото: ЗМІУ Верховній Раді між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і представниками державної охорони сталася бійка. Інцидент трапився через перевірку речей після того, як Парасюк відмовився пройти її металошукачем, повідомляють Патріоти України.

Після умовлянь, Парасюк все ж погодився відійти за ріг і пройти перевірку металошукачем, який подав характерний сигнал. На вимогу охорони показати, на що саме зреагував металошукач, Парасюк відмовився це зробити і спробував пройти, при цьому зіткнувшись з охоронцем. Після він зробив спробу прорватися у зал, спровокувавши бійку.

Біля входу в зал Парасюка таки перевірили - він став емоційно викидати речі з сумки. Також він зняв із джинсів ремінь і одягнув його на шию одному з представників держохорони.

"Вони кажуть: ви повинні пройти з нами, ми вас повинні оглянути, тобто роздягнутися, і тоді ви підете на своє робоче місце. На таке я не підпишуся. Якщо говорити про їхню допотопну техніку, яка пікає на все підряд, зокрема і на ремінь, - я жартома сказав: а якщо у мене пояс вірності від дружини або дівчини, то що, мені труси перед вами знімати?"- повідомив Парасюк журналістам.

"Я у них запитав, до якої міри я повинен роздягнутися, щоб ви були задоволені?" - прокоментував інцидент нардеп. Він додав, що його, ймовірно, хотіли відправити на огляд в спецкімнату і "роздягнути до трусів".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...