Хто б міг подумати: З’явилась неочікувана інформація про тестя та тещу Артема Ситника

Родичі з боку жінки керівника НАБУ проживають в РФ і підтримують "рускій мір". Та і воа сама не забуває, що "деды воевали".

Батьки дружини Директора НАБУ Артема Ситника – громадяни Російської Федерації. Наразі вони проживають на території Росії, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор". Такими інтимними подробицями з зазначеним виданням поділився начебто друг сім’ї директора НАБУ.

Жіноче прізвище дружини Ситника – Зюбіна. Звати її Ганна Миколаївна. Народилася Ситник (Зюбіна) Ганна Миколаївна 13 травня 1978 року.

Батьки Ганни Миколаївни проживають на території Росії і є громадянами РФ. Батько – Микола Зюбін народився 13 грудня 1952 року. Маму дружини Ситника звати Алла, 23.01.1956 року народження.

Також інсайдер поділився фотографією з архіву сім’ї Ситників. На ній – Микола Зюбін з донькою. Одяг і головний убір Ганни Ситник вартий окремої уваги. Безпомилково можна стверджувати, що сім’я Зюбіних – прихильники Радянського Союзу.

Микола Зюбін і Ганна Ситник

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...