Хто здав Крим? Мосійчук і Шуфрич "зчепилися" в прямому ефірі на ТБ (відео)

Не обійшлося без взаємних звинувачень.

Скріншот

Екс-президент України Леонід Кучма був сильним главою держави, який у 2003 році захистив острів Тузлу від Росії. Про це заявив нардеп Ігор Мосійчук в ефірі ток-шоу "Український формат" на телеканалі NewsONE, повідомляють Патріоти України.

Мосійчук зазначив, що головним показником діяльності кожного президента України є те, наскільки сильним він був. Наприклад, на думку нардепа, Леонід Кучма, перебуваючи на посаді голови держави, захистив острів Тузлу від Росії, а українська влада в 2014 році не змогла вберегти Крим.

"Проблема в тому, наскільки сильним був кожен з них (президентів України - ред.). Наскільки був здатний утримувати вертикаль влади. Тузлу захистили, а Янукович здав Крим", - підкреслив він.

Шуфрич відповів: "Я, Володимир, Юрій захистили Тузлу, а ви Крим - ні". Однак Мосійчук заявив, що під час анексії Криму він перебував у в'язниці. "Ви сиділи тоді в парламенті, а я в тюрмі, куди мене посадив Янукович. Це ви як представник влади винні в здачі Криму", - резюмував нардеп.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...