"Хтось може бути братом, але він шизофренік і паскудить по кутках": Невзоров висловився про плани Путіна поглинути Білорусь (відео)

Захоплення нової країни для Росії буде занадто витратним, у той час як Кремль уже абсолютно виснажений.

Олександр Невзоров. Фото: скріншот з відео.

План інтегрування і фактичного захоплення Росією "братської" Білорусі є легким лише на перший погляд. Таку думку висловив російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров в ефірі авторської програми Nevzorov.TV, передають Патріоти України.

Він вважає, що білоруси зустрінуть наміри РФ їх поглинути з належним опором. "Білоруси — це ласий шматок, але те, що він легкий, — це ілюзія. Мовляв, копають там свою картоплю, але вони не розуміють, що саме білоруси, нехай і без переконливої армії, з дуже смішною міліцією і ОМОНом, який рве жаб, саме білоруси вставили всім під час Другої світової війни партизанським рухом", — сказав публіцист.

Крім того, він вказав на те, що захоплення нової країни для Росії буде занадто витратним, у той час як Кремль уже абсолютно виснажений. "Це ще не дуже помітно, але Росія абсолютно виснажена. Її вимотав не Донбас і не українська історія, і точно не Сирія. Вона вимоталася сама, оскільки все до такої міри неефективне, все до такої міри йде в с*аку, в пісок, в повне безсилля", — зазначив Невзоров.

"Я сподіваюся, що ви себе братами не вважаєте. Сподіваюся, що ви далекі від цих помилкових уявлень. Зрозумійте, що і брати бувають різні. Хтось може бути братом, але він шизофренік і паскудить по кутках, вирізає у когось нирку в сортирі", — додав публіцист.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...