"Хунта обібрала": Російських інструкторів у "ЛНР" відсторонили через втрату новітньої техніки

На час проведення розслідування, кадрових російських військових відсторонено від управління підрозділами. Тимчасово їхні обов’язки виконуватимуть місцеві найманці, аж доки з Росії не прибуде заміна.

Ілюстрація: korrespondent.net

На окупований Донбас приїхала група інспекторів російської армії, які проводять розслідування з приводу втрати особового складу і обладнання радіоелектронної боротьби, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За інформацією розвідки, минулого тижня в районі населеного пункту Сміле, що на Луганщині, противником втрачено новітній зразок техніки РЕБ російського виробництва - станцію постановки завад Р-330Ж "Житель". Втрату військового майна намагались "списати" на обстріли силами Антитерористичної операції, у що, очевидно, не повірили й російські куратори.

У розвідці штабу припускають, що техніка РЕБ могла бути знищена внаслідок нехтування елементарними пожежними нормами, або ж через некомпетентність російських "радників", щодо яких і призначено розслідування.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...