Хижак чекає смерті Назарбаєва: "Россия будет кромешной дурой, если не попытается вернуть исконно русские города на севере Казахстана", - Едуард Лимонов

Едуард Лимонов в кращих традиціях російської пропаганди нагадав про мільйони росіян і російськомовних в Казахстані і зажадав "проявити інтерес" до їхньої долі.

Путіна просять захистити росіян у Казахстані. Ілюстрація: sputnikipogrom.com.

5 червня озброєні вкраденою з магазинів зброєю люди напали на військову частину і поліцейських в Актобе. Жертвами стали три силовика і троє цивільних. Поліція нейтралізувала 12 нападників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Влада Казахстану стверджує, що терористи - члени нетрадиційної релігійної течії. У розшуку ще 5-6 осіб з вогнепальною зброєю. У зв'язку з загрозою в місті відключили Інтернет. Це не перший напад на силовиків в Актобе. У 2011 році смертник підірвав себе біля будівлі спецслужб. Місто розташоване за 100 км від кордону з РФ.

Поліція Казахстану вже назвала винуватця в організації перевороту - Тохтара Тулешова. Зараз бізнесмен арештований.

Нацбол Едуард Лимонов впевнений, що в Казахстані тільки починається велика битва за владу.

“Скорее всего, страна вообще перестанет существовать после смерти Назарбаева”, - написав він у своєму ЖЖ.

На думку політика, в країні наростає напруга, масла у вогонь підливає і те, що Нурсултан Назарбаєв скоро покине пост президента.

“Добавлю от себя напоминание, что Россия будет кромешной дурой (в лице ее властей, конечно же), если не попытается вернуть себе исконно русские города, оказавшиеся на севере Казахстана вдоль границы с Россией, но за границей, начиная с Уральска и далее на восток вдоль границы”, - призвал Лимонов.

У кращих традиціях російської пропаганди він нагадав про мільйони росіян і російськомовних в Казахстані і зажадав "проявити інтерес" до їхньої долі.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...