Кілеру поцілили в обличчя: З'явилося відео з місця розстрілу Вороненкова, зняте відразу після вбивства

​У ролику видно, як водій виходить з машини, обходить тіла Вороненкова і перехожого, якого поранило в живіт, і підходить до тіла кілера, що лежить быля автомобіля.

У мережі з'явилося відео, зняте через кілька секунд після вбивства Дениса Вороненкова. Воно з'явилося на Youtube-каналі "Київ оперативний", повідомляють Патріоти України.

У ролику видно, як водій виходить з машини, обходить тіла Вороненкова і перехожого, якого поранило в живіт, і підходить до тіла кілера, що лежить быля автомобіля.

Людина кличе поліцію, повідомляючи, що "цей теж ще живий". При цьому сам Вороненков лежить на спині нерухомо. Крім того, з'явилось фото дружини загиблого депутата Марії Максакової з місця події.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...