Кілька офіцерів, в т.ч. полковник-киянин: З'явилися перші подробиці про екіпаж збитого у Сирії російського Іл-20 (фотофакти)

Міноборони РФ тримає дані на загиблих у ганебній справі в таємниці. Однак секретність не витоку інформації. Вже є деякі прізвища звання та фотографії

Стали відомі імена і з'явилися фото російських військовослужбовців, які загинули під час катастрофи літака Іл-20 в Сирії. Про це пише російське видання "Медуза", зазначають Патріоти України. Згідно з даними міноборони Росії, під час аварії загинули 15 осіб. Офіційно імена загиблих відомство поки так і не назвало.

Один з російських телеканалів опублікував список з 14 російських військових, які, імовірно, загинули під час аварії літака. Загибель частини з них підтвердили родичі і близькі.

Сергій Гаврютін - командир екіпажу збитого в Сирії Іл-20 народився в 1985 році в Єйську - в Краснодарському краї.

Костянтин Назаров однолітка Гаврютіна з Волгоградської області був помічником командира екіпажу Іл-20.

Олександр Вечернін - штурман збитого літака і потомствений військовий народився в тому ж 1985 році в Білорусії - у Вітебській області.

Олександр Альошин Альошин був полковником у військах протиповітряної оборони. Закінчив Київське вище інженерне радіотехнічне училище.

Роман Долматов народився 18 вересня 1990 року в Вязьмі - і загинув в свій день народження.

Віктор Квасенков був контрактником - служив в званні єфрейтора в льотної розвідці. Він зі Смоленської області, 2 вересня йому виповнилося 24 роки.

Олексій Седунов народився в 1987 році в місті Ахтубінську Астраханській області.

Олексій Арзуманов москвич 1991 року народження, Арзуманов служив в Сирії військовим перекладачем.

Про деяких членів екіпажу збитого літака не відомо нічого або майже нічого. Володимиру Яковлєву (звання невідомо) було 48 років, він народився в місті Вязьмі в Смоленській області.

Лейтенант Андрій Сергієнко теж зі Смоленської області, служив на військовому аеродромі Шаталово приблизно в 50 кілометрах від Смоленська.

39-річний Денис Гордов народився в Алма-Аті. Олександру Бурлаке із Череповця і Григорію Зинов'єву з Чебоксар було по 34 роки.

Інформації про ще двом членам екіпажу - Тимофію Баранову і Павлу Ткаченку - знайти не вдалося.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...