​Кіпіш у Донецьку: "Пошла жесткая зачистка любой оппозиции к Пушилину", - Денис Казанський

Сьогодні у столиці «молодої республіки» купа хвилюючих для колаборантів подій. Центральним з котрих став знаковий «теракт».

Поки всі намагаються розібратись, що там насправді відбуваються, Патріоти України пропонують ознайомитись з думками авторитнтного донецького журналіста, котрий прискіпливо відстежує у вимушеній міграції все що відбувається на малій батьківщині. Далі мовою оригіналу.

«Пошла жесткая зачистка любой оппозиции к Пушилину.

Особенно смешно читать сейчас возмущенные посты сторонников Губарева. Жучковский сокрушается, что устроили Северную Корею в Донецке. А чего сокрушаться? Ведь ровно этого с самого начала и хотели. Когда четыре года убивали и пытали людей в подвалах, в том и числе и своих соратников, дурачков, которые поверили в Новороссию - это что было? Когда избивали дубьем, резали ножами в мирном городе сторонников Украины, это что было? Разве не Северная Корея? Почему-то все любители сталинщины и черносотенства всегда убеждены, что репрессировать, бить и сажать в тюрьмы будут кого-то другого, а не их. Но нет. В тоталитарных образованиях все одинаково бесправны. Сегодня ты лидер, а завтра враг народа. Вот и с Пашей так.

Что хотели, то и получили. Русский мир - он такой. Ну ничего, главное - не Европа.»

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...